I Am Stuck On Amawlematly, 'Cause Amawlematly'S Stuck On Me. - The World'S Local Amawlematly.

Rehabiliteringsresor

Det är så underbart att resa det är något som jag verkligen uppskattar att göra. Det är något speciellt med att se nya platser och göra nya saker det är så givande för mig. Det är nåt som jag önskar att göra hela tiden för det är så skönt och så härligt. Det är bra att det finns resor för alla, för det kan vara svårt att ta sig fram och kunna göra allt man vill om det är så att man har skada sig ellr på något annat sätt har en begränsing. Så då är det så bra att det finns rehabiliteringsresor som man kan åka på för att man ska kunna bli bättre.

Finns allt till hands

Och att man kan få alla saker som man vill och att man kan göra sånt som man vill även om man sitter i rullstol eller liknande. Ja det är verkligen så bra och intressant att det finns så mycket som man kan välja på och som skulle vara kul att hitta på.
Så man kan ju kolla upp det om det är så att man är sugen på att göra andra typer av resor som man skulle kunna hitta på och som är kul att hitta på. Ja det finns en hel del som man skulle vilja se och göra och det är ju underbart att man har så mycket som är kul att göra och att se. För när man ser och upptäcker nya saker så blir man så glad i alla fall jag. Jag tycker att det är underbart och att det är givande så det gäller att kolla upp det och se till att det blir så som man vill och önskar. Och att få resa är ju något som man vill att alla ska kunna göra oavsett om man har en handikapp eller ej.